"GGG-bøkene med de røde ryggene er guttenes egen serie; populære og spennende bøker fra alle kanter av verden, bøker det er morsomt å samle på." Dette er fra forlagets egen omtale av serien fra 1950-60-tallet. Prisen per bok varierer fra kr. 5,85 til kr. 7.50!

Jeg har ikke lest disse bøkene, de er fra gemalens samling. Selv leste jeg kun GGP (Gyldendals Gode Pikebøker, se egen liste) og GGB (Gyldendals Gode Barnebøker, egen liste kommer). Det er mulig jeg har flere.
Er takknemlig for alle synspunkter og utfyllende kommentarer.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sukk! Ei tid eg lengtar etter. Eg vaks opp med GGG-bøkene. Ei verd av eventyr og store opplevingar...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så enig, så enig!
For meg var det GGP, Frøken Detektiv, Susybøkene og Pernillebøkene.

Nå har jeg pusset opp et gammelt skap med hyller og glassdør, og samler det som er igjen av barndommens bokskatter. Det er dessverre ikke mange, men faktisk flere enn jeg trodde. Noe eget ved å se dem sammen - velleste og frysete, noen har jeg fargelagt i, de fleste har jeg skrevet navnet mitt og telefonnummeret i. Bøker utfyller vår egen historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T