Bøker jeg leste mye og var glad i da jeg var liten og som fortsatt gjør meg glad når jeg ser de står i hylla. Den kunne sikkert vært lenger for jeg leste mye, men det er ikke så mye av det som ligger her fra før og mange av bøkene ligger hjemme hos mamma så jeg får ikke lagt dem inn ennå hvertfall.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så artig utgangspunkt du har for listen din! Nesten så jeg får lyst til å lage en tilsvarende... Hvilke bøker betydde mest for meg som ganske liten?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det :) Satt og la dem inn her en dag og husket tilbake hvor mye jeg leste dem og siden jeg la dem inn så er det jo muligens ingen andre som har dem i sin samling så da tenkte jeg at jeg kunne jo vise dem litt frem her :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin