I år vil jeg helst bare gi bort bøker til jul. I motsetning til et påfunn om å kjøpe for eksempel kunstløpskøyter til alle blir jo dette helt rettferdig. Det ligger naturligvis omtanke bak hvert valg. Gevinsten? Det finnes en bok som passer for alle, og ved å begrense alternativene for meg selv til en type gaver blir det kanskje lettere å velge. Det blir vanskelig nok likevel! Kanskje noen må få to?

Ikke alle bøkene er innkjøpt ennå, men jeg håper jeg får gjennomført prosjektet likevel! Alternative forslag mottas gjerne.


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Høres ut som en god plan, fikk du gjennomført den? Dessverre er bøker litt for dyre til at jeg kan kjøpe det i gave til alle mine, ikke er det alle som liker å få bøker heller, noe som er synd. Selv elsker jeg å få bøker. Hadde forresten vært artig å vite hvem som var de heldige mottakere av disse bøkene og responsen deres på gaven? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har kjøpt en del bøker i julegaver jeg også, noe jeg gjør hvert år. Man kan jo bare håpe at mottakerne lar seg begeistre like sterkt som jeg ville gjort :-)

Blant bøkene jeg gir, er en pop-up utgave av Den Lille Prinsen. Personlig blir jeg rørt bare av tanken. Heh. Jeg og vil ha! Til de minste tantebarna blir det gode gamle bøker som "uttes Eventyr/Blåbærskogen" og "Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett". Igjen, jeg blir rørt bare ved tanken. (Ja, jeg er lettrørt) Coehlo-bøker og lydbøker (bl.a. Wallander) blir også gitt.

Jeg håper som sagt bøkene vil falle i smak, men jeg tillater meg jammen å håpe at jeg selv også vil få noen... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dblt opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness