Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Livet er stort og komplisert og sammensatt, og det finnes ingen fasit. Fasiter passer i mattestykker, ikke i virkeligheten.

Godt sagt! (27) Varsle Svar

Det er ikke så lett å gjenkjenne godhet når verden har vært vond så lenge. Og det er ikke så lett å tro på seg selv når ingen andre har gjort det på lenge.

Godt sagt! (37) Varsle Svar

Det er ikke alltid slik at man blir klok av skade, av og til blir man bare skadet.

Godt sagt! (63) Varsle Svar

Før levde jeg mine dager som sau. Hver dag samlet alle gjeterne på avdelingen til felles utmarsj i flokk Og som gjetere flest bjeffet de kvasst hvis noen nølte med å gå ut døra. Det hendte jeg brekte litt, lavt, idet de drev meg igjennom gangene, men ingen spurte noengang om hvorfor - når man først er gal, kan man like gjerne breke.

Før levde jeg mine dager som sau. I samlet flokk drev de oss langs gangveiene rundt sykehuset, en langsom uensartet saueflokk av individer ingen tenkte på å se. For vi var blitt en flokk, og hele flokken skulle ut og gå, og hele flokken skulle lukkes inn igjen.

Før levde jeg mine dager som sau. Gjeterne klippet manken min og stusset klørne så jeg lettere skulle gli inn i flokken. Jeg tasset av gårde blant pent friserte esler, bjørner, ekorn og krokodiller Og lurte på hvorfor ingen ville se.

For jeg levde mine dager som sau mens alt i meg lengtet etter å jage over savannene. Og jeg lot meg drive fra kve til innhegning til fjøs når de sa at det var det som var best for en sau. Og jeg visste at det var feil. Og jeg visste at det ikke ville vare evig.

For jeg levde mine dager som sau. Men i morgen var jeg alltid en løve

Godt sagt! (21) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SverreSynnøve H HoelMonica CarlsenHallgrim BarlaupMona HagenGro-Anita Roenrune røstenGroFrode TangenKristin_Agnete M. HafskjoldReadninggirl20Ingunn SAnjaHilde H  HelsethEirin EftevandMarit HøvdeTonesen81GjeddakbsKirsten LundSimen "Boktimmy" IngemundsenVigdis VoldHarald KJohnny OlsenKaren RamsvikMorten BolstadMarianne  Skageanniken sandvikVivianKarin  JensenAnne Lise JohannessenBeathe SolbergTanteMamieingar hBjørn SturødKaroline in WonderGrete AmundsenCtinaLaila StenbrendenLama Diehl-Dahl