Skygger

av (forfatter).

Piratforl. 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Geir Bjerkestrands eksemplar av Skygger

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Skal lese: Store forventninger!

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Midt i en periode der Paris er i full beredskap på grunn av attentattrusler rettet mot en kvinnelig lokalpolitiker, samt en bølge av bestialske drap på uteliggere av afrikansk opprinnelse, får norsk-franske Eva Levy, fersk løytnant i den berømte brigade criminelle i Paris, i oppdrag å etterforske mordet på en middelaldrende kvinne funnet død i Seinen. Hvorfor det er akkurat hun som får denne saken blir raskt oppklart, men hvilke bånd er det mellom den fattigslige kvinnen og to av Paris løse fugler i kontakt med foreningen «Barn av Don Quijote», en steinhugger og skulptør fra en landsby helt sør i landet, en nesten nitti år gammel skogseier og tidligere motstandsmann som tok fly fra Norge til Paris med håp i hjertet? Og hvorfor dukker journalisten Sarah Blanc stadig opp der etterforskningen pågår? Hvor begynte snøballen å rulle? Eva får etter hvert mistanke om at samtlige personer befinner seg i gråsonen mellom det sorte og det hvite, det gode og det onde, mellom det å være en helt og en forræder. Og at hun må langt tilbake i tid for å kunne løse mysteriet rundt det groteske drapet på kvinnen, hvis personlige historie vil vise seg svært overraskende. Leseren blir tatt med på en reise fra asfaltjungelen i Paris til Telemarks kyst- og bondemiljø.

Bokdetaljer

Forlag Piratforl.

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788281434523

EAN 9788281434523

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Paris

Språk Bokmål

Sider 533

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Forlaget omtaler Gro Trollets debutroman som en innholdsrik reise fra asfaltjungelen i Paris til Telemarks kyst- og bondemiljø. Skiensforfatterens historiekunnskap og inngående kjennskap til både Frankrike og Grenland kommer tydelig frem og gir historien en spennende dimensjon. Det er ikke hver dag man leser fransk krim som tar deg med til Gjerpen med historiske blikk på krigstiden som skyggelegger nåtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket