Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Over 2000 oppskriftsideer blir presentert i denne håndboka som samtidig er en billedbok med over 1000 fargefotografier. Alle kapitler begynner med en grunnoppskrift som man trinn for trinn bygger videre på. Dessuten kan man kombinere oppskrifter fra de forskjellige kapitler med hverandre. Boka gir forslag til innkjøp og hva man trenger av utstyr i et nytt kjøkken, den gir tips når det gjelder tilberedning og hvordan man velger drikkevarer og dekker et festlig bord, og den gir informasjon om kalorier, ernæring m.m.
Omtale fra forlaget
Over 2000 oppskriftsideer blir presentert i denne håndboka som samtidig er en billedbok med over 1000 fargefotografier. Alle kapitler begynner med en grunnoppskrift som man trinn for trinn bygger videre på. Dessuten kan man kombinere oppskrifter fra de forskjellige kapitler med hverandre. Boka gir forslag til innkjøp og hva man trenger av utstyr i et nytt kjøkken, den gir tips når det gjelder tilberedning og hvordan man velger drikkevarer og dekker et festlig bord, og den gir informasjon om kalorier, ernæring m.m.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1986
Format Innbundet
ISBN13 9788203151972
EAN 9788203151972
Språk Bokmål
Sider 291
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket