Hjertekokeboka

gourmetmat med lite fett og salt

av (forfatter) og Ian O'Leary (illustratør).

Damm 2001 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Per Hellems eksemplar av Hjertekokeboka - gourmetmat med lite fett og salt

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Pers Oppslagsverk

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder mer enn 100 oppskrifter på hjertesunn mat, og kostholdveiledning for deg som vil forebygge eller lever med hjerte- og karlidelser. Har register.

Omtale fra forlaget

HJERTEKOKEBOKA
Riktig mat kan bidra til et sundt hjerte. Hjertekokeboka inneholder mer enn 100 inspirerende oppskrifter på hjertesunn mat som smaker nydelig. Med denne boka kan hele familien spise god mat som er sunn.
Kostholdsveiledning for deg som vil forebygge eller leve med hjerte- og karlidelser
Nye og spennende oppskrifter på selskapsmat og hverdagsmat
Lettfattelig oversikt over energi-, fett-, salt- og kolesterolinnhold i hver enkelt rett
Sunne tilberedningsteknikker . damping og grilling . gir mye smak med lite fett
Sunne alternativer til fet mat og usunt kosthold

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788251781633

EAN 9788251781633

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Havets katedral" av Ildefonso Falcones
  • "Saras nøkkel" av Tatiana de Rosnay
Alle bokanbefalinger for dette verket