Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken lærer deg å lage sushi med enkle grep. Tilberedning av alle nødvendige ingredienser forklares, samt teknikker for å lage tradisjonell, vegetarisk og blandet sushi. Den gir også en innføring i sushiens etikette. Har ordliste, handleliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788249606009
EAN 9788249606009
Omtalt sted Japan
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket