enig, men regner med det har noe med at det er harlequin som har gitt den ut.. Harlequin er jo veldig bokklubbaktig, og de reklamerer ikke like mye for bøkene sine som de andre forlagene..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner den, boken ble litt tam i forhold til andre serier/bøker Sandemo har skrevet tidligere.
Men ellers syns jeg den var bra ;)
Godt poeng, utrolig hvor mange forståelsesfulle mennesker de møter siden de bare kan ta hestene uten at det får konsekvenser..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første boken om Kiara er fantastisk. Jeg var rett og slett solgt fra da jeg åpnet boka. Boka ble lest så altfor fort (er jo en måned til neste kommer..), brukte ca 3 timer på den.. Historien er vel egentlig typisk Sandemo, men samtidig ikke.. I de fleste historier holder hun seg til Norge/Sverige og omegn, men denne gang finner handlingen sted i Irland, med opplysninger om gælisk kultur og språk. Sandemo har en fantastisk evne til å få med fakta og informasjon om plasser og hendelser uten at det blir kjedelig! (en grunn til at jeg bestandig har klart meg bra i historie timene, takk Sandemo!)
Hun skriver som vanlig fengende og interessant, du blir helt hektet.
Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre den dagen Margit Sandemo slutter å skrive bøker.

Boka har ett snev av romantikk, overnaturlige hendelser, og prøvelser. Altså en “typisk” Sandemo oppskrift!

Gleder meg til neste bok kommer!
Det eneste som bekymrer meg er om hun får avsluttet serien på en bra måte siden det bare er tre bøker? Vi får bare vente å se..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

utrulig spennende bok, vanskelig å legge fra seg! stedene i boka er bra beskrevet,og passer med virkeligheten forde om noen av navnene er endret!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Silje OlsenIdaOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSolandreas h. o.Tore HalsaMartineBenedikteThomas Heie H.ThereseAnne Berit GrønbechHarald KTralteAlice NordlimgeKristine Louise