Les Parfymen! Den er bestialsk god, om forfengelighet, fransk dekadense/svinerier og desperat lengsel. Alkymisten ble for meg flosklete og enkel. Den er så obvious, i mangel på bedre ord. Der andre muligens ble glade, ble jeg egentlig litt sur ;o) Jeg følte meg nokså snytt; var det dette verden ble så sjelelige og harmoniske av?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg likte så godt at det var en bok i boka! Bolleboka! Og han som kom fra 'den grimme stadt', altså Grimstad! Masse gode minner, en perle av Gaarder. Han undervurderer ikke sitt unge publikum. Kabalmysteriet slitt og lefsete i bokhyllen min :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Yup. Og hun tør å bruke klisjéer, som er blitt klisjéer nettopp fordi vi har hørt budskapet så mange ganger før. Men har vi blitt mer nestekjærlige av den grunn? Jeg tror ikke det. Derfor er det så viktig at noen fortsetter å mane oss til handling - jeg heier på Olin!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka! Elsker at den var ukronologisk. Den var Mammutbok i år, og jeg kjøpte den med litt 'tja-holdning'. Men så viste det seg å være en av de bøkene man blir veldig positivt overrasket over, ihvertfall jeg :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke boken noe særlig, jeg. Jeg syns den inneholdt floskler og klisjéer, og var forutsigbar. Men jeg anbefaler den til voksne damer, mormor elsket den. Jeg klarte bare ikke å følge Olsson dit jeg tror hun ville lede meg. Men det skal sies at jeg likte 'Saman er ein mindre aleine' veldig godt, uten at jeg vil sammenlikne disse bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skikkelig grunnkurs, men også en perle for oss som elsker å lage mat. Morsomt med hans betraktninger og gastromolykelære (puh!) forklaringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Espen GarmanHelleSigrid NygaardAnita NessTove Obrestad WøienVera_VakkerRufsetufsaAnne Helene MoeCathrine PedersenrubbelDolly DuckIdaVibeke LundetræIngeborgIngrid HilmerTine Victoria Halvorsen TronierMarit MogstadAlice NordliLisbeth Kingsrud KvistenHelena EToveJohn LarsenKine Yun Hoch-NielsengretemorTanteMamieLogikaAnne-Stine Ruud HusevågMerethe SolstadBeathe SolbergSolveigTone Maria JonassenAnn EkerhovdReadninggirl20Sigrid Blytt TøsdalReidun Anette AugustinKarin BergsiljehusmorPer Åge SerigstadSiljeIngvild S