Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 14 av 14 bokomtaler

Morsom og underholdende bok på rim om en som liker å mekke på biler, men trenger litt fri. Kanskje en robot-bilmekaniker er det han trenger?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke mange bøker jeg begynner å gråte av, men det gjorde jeg av denne. Jeg følte så med hovedpersonen som har en slags "Styggen på ryggen" med seg i fortellingen, i hennes hverdag med overvekt og utenforskap. Hun føler seg stygg og verdiløs, og blir mobbet på skolen. Det er ikke lett å være den med for mange kilo på kroppen, det er noe som man kan relatere seg til i vår tid. Jenta i boka inngår etter hvert en avtale med foreldrene som gir henne penger for hver kilo hun klarer å slanke bort. Men klarer hun å få bort "Styggen på ryggen"? Den som leser, får se. Uansett: dette er en meget god tegneserie om et viktig tema. Det gjør vondt å lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nok en herlig fortelling om de tre bukkene Bruse, som nå må begynne på skolen. Morsom bok for barn i alle aldre! Perfekt bok til høytlesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En godtepose av en bok! Humor og lekent språk, barn som er helter og voksne som ikke lytter.. Tror nok de som liker Doktor Proktor vil like denne også. En favoritt hos meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin bok til høytlesning! Passer for barn fra 5-7 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Perfekt til høytlesning! Mange morsomme ord som kan få alle barnlige sinn til å bryte ut i latter.. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sjarmerende bok om grevlingen Sam som arver et hus etter sin tante Fam. Og om en hemmelig skatt som er gjemt et sted i huset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

En sjarmbombe av en bok, om katten Buster som går alene i huset en natt da hele familien sover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sjarmerende bok om Markel meitemark som må krysse kommunegrensa for å besøke sin kjæreste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Parodisk og samfunnskritisk bok om Hitlers oppvåkning i moderne tid. Jeg synes den var delvis morsom, svært interessant, men tung å lese. Fikk meg for øvrig til å forstå mer om Hitlers tankemønster og galskap, og til å ville lese mer historie, spesielt om tiden før 2. verdenskrig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En drivende og spennende bok for barn eller de som liker barnelitteratur. Lettlest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Undring, visdom og livsfilosofi er hovedtrekk i denne boken. Det er ikke mange bøker som har berørt meg på samme måte som denne har gjort. Jeg har skrattet, grått og smilt underveis i lesningen. Historien fikk meg ellers til å tenke litt på Alkymisten av Paulo Coelho.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroKirsten LundCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianer