Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Bra bok. Men hva er egentlig budskapet i boken, plis svar:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien er fantastisk, original og fengslende, men det hjelper lite når boka er så dårlig skrevet som den er... Om en annen forfatter hadde tatt ideen til Stephenie Meyer og skrevet samme historien med egne ord, kunne jeg ha lest denne boka uten å konstant stønne over det dårlige språket og de rart sammensatte setningene, og faktisk kost meg. Første og eneste gang der filmen er bedre enn boka. Hørte så mye bra om boka, og ble bare skuffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var så bra at den tok helt pusten fra meg! Denne boka er helt klart en favoritt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva skal en si? Hekta......
Litt mer konkret så gjør Ine Jansen en fabelaktig jobb som innleser på digikortet. Timene føyk avgårde, for å si det mildt. Lenge siden husvask har vært så kjekt.
Har ikke lest så alt for mye av fantasy sjangeren tidligere, men denne serien frister til mersmak - til tross for at jeg nærmer meg 40

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg leste «Twilight» serien for noen år siden, ble jeg rett og slett hektet. Jeg syntes den var fantastisk. Nå, flere år senere, så har bøkene mistet sin appell hos meg. Jeg vet ikke helt om alderen har skylden for min overgang fra å like serien til å mislike den, eller om det skyldes at jeg har lest flere anmeldelser som har kritisert serien. Uansett så tror jeg at jeg skal holde meg unna sjangeren «paranormal romance» i framtiden. Denne sjangeren har skuffet meg gang på gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken fikk meg til å starte å lese bøker! Alle bøkene i denne serien må leses ! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hekta fra første stund av denne serien jeg :0) Enda jeg ikke er ungdom lenger :0)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein