Da jeg leste «Twilight» serien for noen år siden, ble jeg rett og slett hektet. Jeg syntes den var fantastisk. Nå, flere år senere, så har bøkene mistet sin appell hos meg. Jeg vet ikke helt om alderen har skylden for min overgang fra å like serien til å mislike den, eller om det skyldes at jeg har lest flere anmeldelser som har kritisert serien. Uansett så tror jeg at jeg skal holde meg unna sjangeren «paranormal romance» i framtiden. Denne sjangeren har skuffet meg gang på gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Samme her! Leste bøkene da jeg var 14-15 og ble helt frelst, men da jeg så på dem på nytt for et par år siden, kunne jeg virkelig ikke fatte hva i Twilight jeg i det hele tatt syntes var bra. Historien, plottet, språket, karakterene - alt er jo bare ræl! Men jeg tror det kanskje er det Meyer faktisk får til; hun skriver på en måte som virker veldig tiltalende for jenter i akkurat den aldersgruppen vi var i da vi leste dem. Jaja, det var fire år som innbitt twilght-fan jeg aldri får tilbake....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette gjelder ikke bare Twilight, men også andre serier som ligner på den. Nå holder jeg meg nærmest unna slike bøker. De har ikke den samme tiltrekningskraften som de en gang hadde på meg. Men alle kan jo skifte boksmak med alderen:-) Likevel så er fortsatt "Young Adult" sjangeren de jeg leser mest av. Det er riktignok mange bøker som twilight her, men også mange gode som skiller seg ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som om jeg skulle sagt det selv. Synes riktignok verten er mye bedre. Å den leste jeg for bare 1-2 år siden. twilight leste jeg derimot da jeg var 13, men eeeeelsket dem da. Kanskje ikke så rart, for da har man jo ikke lest så mye sammenlignet med en alder på 19 år :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verten er helt klart bedre:-) Har lest den to ganger og synes i grunn karakterene var mer komplekse enn i Twilight. Jeg var 15 da jeg leste Twilight, så jeg skjønner hva du mener;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila