Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Da jeg personlig ikke er så god på symbolikk valgte jeg å lese meg litt opp på symbolikken i boken FØR jeg leste selve boken.
For min del gjorde det leseopplevelsen kraftig forsterket, og jeg skjønner hvorfor denne boken har blitt en klassiker.
Mannens kamp mot naturen, og evne til aldri å gi opp, gir denne boken en favorittplass.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En helt suveren bok som handler om mye mer enn Santiagos kamp mot en stor fisk.

Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte å lese "Og solen går sin gang" av Ernest Hemingway, men den grep meg så lite at jeg stoppet å lese før jeg var ferdig. Forventningene mine til "Den gamle mannen og havet" var derfor ikke så store. Men nå ble jeg overbevist - med stor tyngde!

Boka er kort og lettlest, men med en så stor kraft i innholdet at det kommer til å følge meg i dager, måneder og år. Historien om den gamle fiskeren Santiago og hans indre og ytre opplevelser er så gripende. Så allmenne fordi det er så mange lag. Så tankevekkende i all sin eventyrlighet og smerte.

Anbefales!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

En nydelig roman, med mange lag! Kommer til å lese igjen, igjen og igjen..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lyttet til denne på lydbok. Fint å høre på , en fascinerende historie. Les mer om hva jeg synes her: http://artemisiasverden.blogspot.no/2013/02/den-gamle-mannen-og-havet-av-ernest.html#more

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Linn HaugAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenAtmanCtinaKristin F. JørgensenKikkan HaugenIngunnJCarine OlsrødMarianne  SkageKaroline in WonderTonesen81BenteLibraritas vJenny Dahl BakkenTerje MathisenSynnøve H HoelLene AndresenBeathe SolbergGro-Anette SlettebøIngunn SWenche VargasIna Elisabeth Bøgh VigreAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne MereteGodemineLisbeth Kingsrud KvistenKnutMKarin BergCecilieBentMaikenCassiopeia