Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Dette er en flott bok, filmen like bra. Må sees.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin historie som fenger leseren. Jeg synes forfatteren mistet litt av mitt engasjement mot slutten av boken, men jevnt over nok hendelser på denne honningfarmen til at man stadig er nysgjerrig på fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk om behandling av negere i sørstatene og lærerik om bier og birøkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei fin og rørende historie om Lily som på tragisk vis mener hun har forårsaket sin mors død, samtidig som at hennes far avviser henne, og behandler henne dårlig. Sammen med sin husholderske rømmer hun, og finner et bedre liv på en bieplantasje. Der opplever hun å bli aksptert for den hun er, på tross av løgner hun har blitt så flink til.... Ei god bok om både en tragisk barndom, men også om rasemotsetninger i sør-statene. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka så jeg frem til å lese etter alle de fine omtalene, men kan ikke si annet enn at jeg ble skuffet. I utgangspunktet en god historie, men forfatteren klarer ikke å gi troverdighet til noen av personene, samt at det blir for mye amerikansk kliss og dårlig språk. Terningkast 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok! Veldig interessant

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin, men litt langdragelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vakkert bok. man bli drevet med alle følelser og stemningen. leser denne en gang i året..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en veldig fin bok man absolutt må lese! Veldig vakker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød