Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Tja...
Eg har ikkje lese andre bøker av denne forfattaren, og trur at dette blir "the one and only."
Mange lange, og kronglete setningar og sprikande innhald gjorde at eg tenkte å avbryte heile boka. Men, fullførte på eit vis, og heilt utan gode avsnitt og gode kapittel er den ikkje:

Det var en grense. Den grensen var lekselesing. Det hjalp ikke å lese. Han husket ikke det som ikke angikk ham. Han kunne lese en halv side om snyltevepsens forenklede tarmsystem. Han kunne sitte en hel dag og lese den halve siden. Så ble han hørt, og han husket ingenting.

eller

Tommy hadde lest Ernest Hemingways noveller både på engelsk og norsk. Ernest Hemingways noveller angikk ham. De var lette å lese. De var så lette å lese at Tommy ikke anså dem som litteratur.

Temaet med vanskelegstilte barn på internatskule interesserer meg, men denne greip meg berre delvis. Dessverre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye