Viser 11 til 16 av 16 omtaler

Barnebokformat. Enkel. Komplisert. Mye fyll. Rar. Likevel er det noe ved den. Har ikke ord for det nå. Et menneske. En beskrivelse. Ble anbefalt denne boken av en annen bok om Skam. Uro av Finn Skårderud. Husker ikke hvorfor. Morsom. Lett å lese. Kanskje har den en dybde jeg ikke får med meg. Den har en dybde jeg får med meg. Har den flere dyp? Tja. Lånt på bibliotek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt merkelig i starten, men hjertevarmende til slutt. Alt i alt, en koselig bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk! Jeg må helt klart lese mer Erlend Loe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Klarer rett og slett ikke å like språket til Erlend Loe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sterk 4'er for en munter bok med artige vinklinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka begynte jeg å lese for ca 10 år siden, og det gikk ikke mange sidene før jeg kastet den fra meg. Det er alltid spennende å gi en forfatter "en ny sjanse". Etter flere positive opplevelser i så måte, bestemte jeg meg for å prøve Erlend Lo igjen. Og det ble full klaff! Det er lenge siden jeg har ledd så godt. Hovedpersonen er noe for seg, og bankebrettet som går igjen gjennom hele boka er bare utrolig! Dette er en bok jeg garantert kommer til å lese igjen om noen år!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye