Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det jeg likte best med boka var hvordan forfatteren ikke får deg til å føle deg som en fiasko hvis du spiser chips eller ferdigmat. I stedet peker han på hvordan matindustrien utnytter biologi og livsstil for å gjøre det nesten umulig å motstå. Det er som om han sier: «Det er ikke din feil, men nå som du vet bedre, kan du gjøre noe med det.» Samtidig er det frustrerende å lese om hvordan billig, ultraprosessert mat ofte er det eneste realistiske valget for mange.
Jeg skal bli flinkere til å sjekke hva jeg spiser fremover, for dette var en vekker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tenkte å sette meg på venteliste på denne på biblioteket, men orket ikke vente så jeg kjøpte den selv. Og var jeg ikke skeptisk til ultraprosessert mat tidligere, så ble jeg det i enda større grad etter å ha lest denne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieIda  Gaarden SortlandBjørg L.Tatiana WesserlingOda Marie HElisabeth SveeVannflaskeEivind  VaksvikAnniken RøilHegeTove Obrestad WøienLailaLilleviPiippokattaJulie StensethellinoronilleTonje SivertsenSynnøve H HoelHilde VrangsagenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor-Arne JensenmarvikkisTone Maria JonassenAnne Beth Amdal VoldMartineKirsten LundTine SundalJohn LarsenJannaGro-Anita RoenEllen E. MartolUlf UlvheimHelge-Mikal HartvedtMonica CarlsenSimenBeathe SolbergVidar RingstrømSvein Erik Francke-EnersenFindusTove