Viser 1 til 7 av 7 omtaler

En ny krim om Ole Vik og resten av gjengen. Midt på treet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jæger har gjort det igjen, Utrolig spennende første gang jeg har lest en bok på to dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skikkelig "page turner" det her. Lenge siden jeg har lest en bok som har vært så vanskelig å legge fra seg. Slik Jæger selv forteller, i forordene, er historien til tider nesten for utrolig til å være sann. Men han syr det hele pent sammen og med svært god timing mellom handlingene. Handlingen er utrolig, ja, men likevel ikke mer enn at jeg tror på det aller meste av den. Dette er krim på høyt nivå og en av Jægers aller beste.
En vel-fortjent 5'er herfra gleder meg til neste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jørgen Jæger leverer som vanlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Skjebnedøgn" av Jørgen Jæger
– Forhåndseksemplar fra Bonnier

I år feirer Jørgen Jæger 20års jubileum, og i høst ga han ut boka "Skjebnedøgn". Lensmann Ole Vik har permisjon, men politibetjent Cecilie Hopen er i aktiv tjeneste. Susanne får en telefon fra sønnen, Marius. Noen er på døra. Politiet kommer raskt, og da ligger det en død mann på trappa. Marius er det ingen som finner.

Jæger skriver godt, og på en folkelig måte som appellerer til leseren. Historien er som vanlig fylt av spenning og action, både på godt og vondt.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag. Du kommer direkte til artikkelen på linken under.

Les hele anmeldelsen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er noen forfattere som man bare vet at leverer hver eneste gang og Jæger er en av disse. Et hyggelig gjensyn med Fjellberghavn og det skjer mye i denne boka. Forfatteren skriver på en måte veldig korrekt og litt omstendelig. Gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw Thorbjørnsen