Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Bianca har fått seg sommerjobb, men det er ikke fordi hun vil tjene penger, men fordi hun vil slippe å være hjemme. Etter hvert får vi vite at hun er adoptert og at broren hennes, Jimmy er død. Bianca åpner seg etter hvert for kollegaen John og vi får vite mer om hva som egentlig skjedde da Jimmy døde og om Biancas forhold til adoptivforeldrene.

En fin, liten bok som passer perfekt for ungdomsskoleelever, spesielt når de kommer på biblioteket og skal ha en bok på nynorsk og den ikke må være på mer enn 100 sider! Nå er denne 101 sider, men det går nok fint allikevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. Furberg