Viser 1 til 5 av 5 omtaler

For en grusom fortelling. For et forferdelig tema.
Veldig spennende!
Etterhvert! Trekk for en type slutt jeg ikke liker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Psykologisk thriller. Detroit på 1970-tallet. Hannah - en vakker hvit kvinne med rik, fraværende mann, blir (u)frivillig? dratt inn i dramatiske hendelser som får store konsekvenser. Rasisme, klasseskiller, seksualisert vold, overgrep, drap. Uhyggelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hannah er hjemmeværende mor i et privilegert boligstrøk utenfor Detroit. Året er 1976. En barnemorder går løs. Ofrene er hvite og like privilegerte som Hannah og hennes familie.
Hannah innleder en affære med en mystisk mann hun ikke engang kjenner navnet på. De møtes i 61. etasje på et hotell i byen, der ingen kjenner Hannah.
Unge Mikey jobber for Hannahs elsker, og får virkelig kjenne på rettferdighetssansen og sine etiske grenser.
Rasismen til Hannahs ektemann får fatale konsekvenser, og det burde være utrolig sjokkerende, men det er dessverre å se på nyhetene nesten ukentlig.
Det er en kjent sak at Oates er en av mine favorittforfattere, og med god grunn. Hun skriver drivende godt, er brutalt ærlig, og historiene hun forteller er alltid aktuelle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke helt min type bok. Lite spenning og mange historier som ikke henger helt sammen. Det kritiske blikket på samfunnet er bra, men kom ikke til sin rett i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad