Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Alex går i 10. klasse og har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av Ronja. Ronja ville ikke at noen skulle vite at hun var kjæreste med en jente og plutselig tåler de ikke synet av hverandre. Alex spiller gitar og er med i et slags band på kulturskolen og alt forandrer seg den dagen Mika flytter til bygda og blir med i bandet.

Denne likte jeg veldig godt, spekket med sjalusi, følelser, kjærlighet, drama og musikk, men samtidig velskrevet, varm og sår. Gi denne til ungdomsskoleelevene som må lese noe nynorsk, de vil ikke engang merke at den er skrevet på nynorsk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_Meson