Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Interessant og viktig fortelling – men du verden for et elendig språk; bruk av feil ord, overflødige ord, merkelige og klossete formuleringer – og veldig omstendelige og til dels rotete beskrivelser. Det er direkte pinlig - og det blir en heller dårlig leseopplevelse. Hva har forlaget tenkt? Hva gikk galt? Har de sendt feil versjon i trykken? Boken burde språk-vaskes grundig – og gis ut på nytt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er en ekte historie fra årene da IS regjerte i Mosul i Irak, en by forfatteren selv reiste tilbake til for å redde familien sin da IS tok over byen i 2014. Og det er en historie om hvordan terrorgruppen IS klarte å ta over nesten en tredjedel av Irak over natta. Boka forklarer konsekvensene og hva som har skjedd etter at IS erobret Mosul. Mohamed Saif Al-mofty er forfatter, journalist og foredragsholder. Han er ekspert i Midtøsten-temaer og er leder for den ideelle organisasjonen U-turn som arbeider med å spre kunnskap om ekstremistiske organisasjoner.
Saif har tidligere skrevet to romaner på arabisk. "Den mørke dansen" er hans første bok på norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne M