Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Elly og Gustav- Høstånden
Readalike til Spilledåsen og Nikoline.
Elly og katten hennes Gustav er uadskillelige. Denne sommeren skal de være hos bestemor Jo på landet, noe Elly har lite lyst til, for der skjer det jo aldri noe. En dag når Elly er på nabogården for å hente egg til bestemoren, låser nabogutten henne og Gustav inn i hønsegården. Elly bestemmer seg for at nå er det nok, og at hun og Gustav skal rømme tilbake til byen.
Men underveis så går de seg vill i skogen, og plutselig er de fanget i et magisk eventyr.
Det viser seg at skogen bak huset til bestemor skjuler en magisk verden full av merkelige skapninger.
Høstånden har sluppet løs og raser rundt i skogen. Dyra i skogen har gått i dekning og det er opp til Elly og Gustav å fange høstånden, og slippe han ut igjen på riktig tidspunkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise Munthe