Viser 1 til 6 av 6 omtaler

William Wisting

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin krim av Horst.
Realismen i fortellingen er høyere enn snittet av norske krim-forfattere, noe som for min del gjør det hele mer spennende. Og spenning er jo hele vitsen med denne sjangeren.
Boka er lettlest og til tider en skikkelig page turner.
Det hele gikk unna på to flyturer + noen dager på stranda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gillar det här med Wisting far och dotter som hamnar i osannolika historier som ändå blir sannolika satt i ett lite större perspektiv. Har missat den föregående boken som jag behöver få tag i för jag gillar detta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Nattmannen" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

veldig bra! boka ble slukt, Horst innfrir :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt klart den beste boka av de første fem i serien!! Har til tider syntes at de første fire var på grensen til kjedelig, men det var ikke tilfellet her. Følte faktisk at denne boka klarte å holde på interessen min fra start til slutt.

Fremdeles ikke blant de beste krimbøkene jeg har vært borti, men helt klart en god bok som er verdt å lese! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen