Viser 1 til 1 av 1 omtaler

BOKOMTALE: "Sofienbergmysteriet" av Tommy Ueland. Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold:

Edgar jobbet som politietterforsker i mange år. Nå er han pensjonert og bor på Sofienberg eldresenter. Barnebarnet Elliot er på beøk hver dag, da de har et tett forhold. En dag oppdager Edgar tilfeldigvis at Mina sitter død i stolen på rommet sitt. Edgar "switcher tilbake" til rollen sin som politietterforsker, da han får på følelsen at dette ikke er en naturlig død. Sammen med barnebarnet begynner han en uoffisiell etterforskning. Det er det ikke alle som er like glad for.

Fin og lettlest hyggekrim med bra balanse mellom krim og humor.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne