Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Jeg har lest mange av bøkene om Harry Hole og alltid likt drivet og spenningen. Denne gangen synes jeg det hele går på tomgang. Handlingen snegler seg av gårde langdrygt og monotont. Selve mordgåten blir for meg både usannsynlig og uinteressant. Gjesp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke så ofte man rater en krimbok med en ren sekser, men sannelig er det vel fortjent. Jo Nesbø og Harry Hole blir aldri feil. Spenning fra start til slutt og noen mellommenneskelige relasjoner i tillegg. Venter på neste......

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For ei spennande og velbalansert krimbok! Spenning heilt til siste kapittel. Det einaste som trekke ned for min del er at den er litt lang, kunne ha avslutta litt før.
Eg hørte den på lydbok og Dennis Storhøi er perfekt som Harry Hole. Eg har ikkje heilt bestemt meg for om eg like alle dei ulike dialekten og stemmene han bruker, men det er ikkje noko som drar kvaliteten ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica Carlsen