De første kapitlene er kjempeinteressante. Den delen som omhandler hva som skjer i kroppen når man spiser, med tanke på sunt kosthold og ultraprosessert mat, og hvordan kroppen jobber i fasteperioder. Dvs når man ikke trykker mellommåltider i kjeftamentet hele tida. Etter det gaper (pun intended) boka over for mange temaer og blir kjedelig og repetativt. Uansett en bra og lettlest bok som har fått meg til å bestille kjøtt og grønnsaker av lokale bønder.
Boken ga meg mye å tenke på, og ny giv til å ta tak i helsen min. Å forlenge nattfasten ga utslag med en gang - anbefales!
Veldig interessant om kosthold, tilsetting og verdien av å spise mat laget fra bunnen. Jeg trodde jeg var rimelig oppdatert fra før, men her var det mye å lære. Jeg har justert kostholdet kraftig etter å lese denne boken, og det føles både riktig, enkelt og bra.
Dette er en nyttig og lettlest bok alle spisende mennesker bør lese. Matindustrien har alt for lenge satt premissene for sunnhet, hvor ofte og hva vi skal spise. Boken går grundig til verks og rydder opp i matindustriens "helsefaglige råd".