Viser 1 til 1 av 1 omtaler

BOKOMTALE: "Sommerdrømmen" av Sarah Morgan. Leseeksemplar fra Harper Collins :

Liza er sliten av for mange hverdager, hvor både mann og tenåringsbarn tar henne som en selvfølge. I tillegg bekymrer hun seg for moren sin, Kathleen, som er 80 år. Liza vil at moren skal flytte inn på gamlehjem, men det vil så klart ikke moren. Isteden velger hun å kjøre Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Det er nemlig noe hun må ordne opp i. Til å kjøre leier hun inn Martha, som hater å kjøre bil.

Søt, varm og hyggelig feelgoodbok om familieforhold, romantikk og viktigheten av å bevare litt spenning i hverdagen. Fin og avslappende bok.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte