Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Brilliant! Og ganske annerledes enn tidligere bøker av Houellebecq. Dette er umiskjennelig Houellebecq, vi får litt av misantropien og litt flegmatisk kynisme, alt dette vi humrer og ler av når vi leser tidligere bøker av Houellebecq, men samtidig… noe helt nytt! Nemlig romantikeren, Houellebecq. Og jeg liker det!

Tilintetgjøre er en lesefest! Sidene renner unna. Du fanges, oppslukes nikker gjenkjennende og du fryder deg. Jeg nøt denne boka samtidig som den er skremmende, trist og dypt alvorlig. For meg er Tilintetgjøre en soleklar favoritt i min boksamling. En av de beste bøkene jeg har!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet er for kort til å lese kjedelige bøker. Jeg trodde Houellebecq skulle provosere og engasjere, at han er en rockeartist innenfor litteraturen, men etter 250 sider ga jeg opp. Det handler mye om protagonisten som reiser rundt og pleier famileforholdene sine, og det er lite fremgang. Plottet om politikeren fungerer bare som en kuliss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje den enkleste boka av forfatteren, enkel i den forstand at en skjønner handlingen😊 Likte boka, men blir i perioder litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer