Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hva gjør det å være gravid og få barn med en kvinne? Olga Ravn skriver om det å bli mor. Prosa, poesi, dagboksnotater, utdrag fra pasientjournaler - fragmentert og forvirret, som livet. Sårt og sterkt.
Jeg likte boka lenge, i hvert fall til over halvveis. Så fikk jeg nok, og la den fra meg. Ikke fordi den var dårlig, mer kanskje fordi jeg var lei av å gå i ring, og av å føle at det bare ble begynnelser på noe. Litt som å få barn, egentlig, forvirrende, og mange ting som starter. Kanskje jeg leser ferdig en dag, bare ikke nå.
Det er likevel mye godt i boka, forholdet til mannen, som insisterer på likestilling, uten å forholde seg til det kroppslige ved fødsel og amming, er veldig godt beskrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T