Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne var kjempegøy! Kusine Oline skal overnatte hos onkel, tante og sine tre fettere og tante skal lese et godnatteventyr. Ungene vil være med å sette sitt eget preg på eventyret og vipps så blir "Askeladden som kappåt med trollet" aldri det samme igjen! Morsomt og fornøyelig og det ordentlige eventyret står først i boken, for det kan nok være en fordel å ha hørt det først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Askeladdene som kappåt med trollet av Therese G. Eide. Leseeksemplar fra Egmont

Hjemmefronten er en av favorittene mine når det gjelder tegneseriebøker. Her er en litt annen variant av den. Moren i fortellingen skal fortelle god natt-eventyr for barna, men det er ikke like enkelt som hun hadde forestilt seg.

Artig tegneserie. Hvis du ikke har lest denne før, så anbefaler jeg deg å gjøre det nå!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn Bakken