Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Forfatteren skriver om sin egen familie, som var uendelig stor, men som krympet år for år. Hennes far var en av syv søsken, men kun han fikk barn, og kun ett. Flere av søsknene døde av tuberkulose, i tillegg til at hans far etterlot seg stor gjeld etter sin tidlige død.
Forfatteren har måttet dikte mye, for det er ikke flust med informasjon å finne. Fotoalbum og dødsattester sier jo ikke alt, men et innblikk får vi.
Interessant og godt skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville ikke kalt dette en roman, heller en fagbok ala slektsbiografi, eller en beretning om slektsforskning. Forfatteren skriver nøkternt om datoer, dokumenter, bilder, gjenstander o.l. som kan fortelle noe om slekta hennes. Fyller ut inni mellom med oppdiktede(?) detaljer om personene sine tanker og følelser. Noen gode betraktninger og kloke analyser av og til, men totalt sett ble det litt for oppramsende og kjedelig for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn S