Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Anbefaler boken på det sterkeste når man ønsker en konkret fremgangsmåte i å lære barnet sitt å slutte med bleie. For oss fungerte metoden veldig godt, selv om jeg var spent og småskeptisk i forkant. Mye mer effektivt å følge denne pedagogiske metoden (ta av bleia og ikke ta den på igjen, fase 1, være hjemme noen dager uten klær nedentil og potta i stua og benytte enhver tissesituasjon som øving, fremfor å frem potta i ny og ne i flere måneder). Masse "mythbusters" angående bleieslutt, forklarer med forskning hvorfor det er ulogisk at barn må være fysisk klare for å slutte, da barn i ikke-vestlige deler av verden er bleiefri og bruker do/potte fra de er 9-12 måneder gamle, men at det handler mer om at barn (og voksne) i vestlig verden blir litt for godt vant med de høy-absorberende bleiene. Først når man tar den av kan barnet raskt lære å kjenne signalene i kroppen sin for når de må på do, og det lærer de raskt! Håper flere får øynene opp for denne boken/metoden, da det gjør livet litt enklere for både barn og voksen å lære det så mye raskere, enn å holde på å mange måneder.

PS. Anbefaler også støtteboken "Eine slutter med bleie" barnebok som barnet kan lese et par dager før man starter, veldig motiverende for barnet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

JoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundKirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn Sturød