Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne boka likte jeg veldig godt! Jeg blir revet med i historien, jeg blir godt kjent med hovedpersonen, og også alle rundt henne. Slet litt med å legge fra meg boka, det eneste som drar litt ned er de litt vel lange "brevene" til Ellen, pluss de to siste sidene. Men det er et gjennomgående godt og lekent språk.
Boka er basert på et viktig tema, som jeg er sjeleglad for at jeg aldri har vært nødt til å forholde meg til.
Ikke favorittbok, men allikevel terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Noen ganger er det den som elsker deg som sårer deg mest".
Lily Bloom er 23år og starter en blomsterbutikk. Hun møter også en sjarmerende hjernekirurg som hun faller pladask for. Hun har spart på dagbøkene sine fra hun var 15år, og disse leser hun nå for første gang siden hun skrev dem. Dermed får vi innblikk i en oppvekst med vold, og en spesiell ungdomsforelskelse. Glimrende underholdningsroman som klarer å ta opp et vanskelig tema på en ganske nyansert måte. Jeg lever meg inn, ser for meg alt som en film mens jeg leser, og jeg ler og gråter med hovedpersonen. For deg som liker Jojo Moyes!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Månedens bok i Bokklubb med Marte og Malin

Lily har nettopp vært i begravelsen til faren, da hun møter Ryle for første gang. Han viser seg å være en arrogant drittsekk; livredd for å binde seg til noen.
Med ujevne mellomrom støter de på hverandre. Lily er betatt av Ryle, men nekter å ligge med ham. Hun vil ikke være en av hans mange one-night-stands.
Da Lily oppfyller drømmen om å åpne blomsterbutikk, støter hun uventet på Ryles søster. Dermed blir møtene med Ryle flere, og de blir etterhvert et par.
Så kommer den skjebnesvangre kvelden da Lily møter igjen sin første kjærlighet, Atlas. Dette møtet skal sette forholdet til Ryle på en alvorlig prøve.

Lettlest og ganske klisjéfylt, selv om den tar opp noen viktige temaer.
Hadde nok slukt den som tenåring, men er nok ikke helt i målgruppa nå lenger…

Denne har vært å finne «overalt» på sosiale medier en stund, og målet med lesingen i bokklubben, er om den lever opp til hypen.
Er veldig spent på diskusjonen, for meningene er delte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig mot moren og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden.

Etter å ha fullført college, flytter hun til Boston og åpner sin egen blomsterbutikk. Hun møter hjernekirurgen Ryle Kincaid. Han er påståelig, sta og arrogant, men også følsom, briljant og fullstendig bergtatt av Lily.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T