Det ender med oss

av (forfatter) og Kurt Hanssen (oversetter).

Gursli Berg 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.59 (82 terningkast.)

152 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden. Etter å ha fullført college, flytter hun til Boston og åpner sin egen blomsterbutikk. Hun møter hjernekirurgen Ryle Kincaid. Han er påståelig, sta og arrogant, men også følsom, briljant og fullstendig bergtatt av Lily. Og til tross for at Ryle har en sterk aversjon mot forhold, blir de et par. Så møter Lily plutselig igjen sin første kjærlighet, Atlas Corrigan. Han var hennes sjelefrende og beskytter da hun var 15 år, men de har ikke sett hverandre siden. Og like plutselig blir alt Lily og Ryle har bygget sammen, utsatt for et ragnarok.

En av Colleens Hoovers beste til nå, en dypt personlig fortelling, og en viktig bok med et alvorlig undertema.

Bokdetaljer

Forlag Gursli Berg

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788293311423

EAN 9788293311423

Serie Det ender med oss (1)

Genre Romantikk

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 392

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

15 36 20 5 5 1

Bokomtaler

"Noen ganger er det den som elsker deg som sårer deg mest".
Lily Bloom er 23år og starter en blomsterbutikk. Hun møter også en sjarmerende hjernekirurg som hun faller pladask for. Hun har spart på dagbøkene sine fra hun var 15år, og disse leser hun nå for første gang siden hun skrev dem. Dermed får vi innblikk i en oppvekst med vold, og en spesiell ungdomsforelskelse. Glimrende underholdningsroman som klarer å ta opp et vanskelig tema på en ganske nyansert måte. Jeg lever meg inn, ser for meg alt som en film mens jeg leser, og jeg ler og gråter med hovedpersonen. For deg som liker Jojo Moyes!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Månedens bok i Bokklubb med Marte og Malin

Lily har nettopp vært i begravelsen til faren, da hun møter Ryle for første gang. Han viser seg å være en arrogant drittsekk; livredd for å binde seg til noen.
Med ujevne mellomrom støter de på hverandre. Lily er betatt av Ryle, men nekter å ligge med ham. Hun vil ikke være en av hans mange one-night-stands.
Da Lily oppfyller drømmen om å åpne blomsterbutikk, støter hun uventet på Ryles søster. Dermed blir møtene med Ryle flere, og de blir etterhvert et par.
Så kommer den skjebnesvangre kvelden da Lily møter igjen sin første kjærlighet, Atlas. Dette møtet skal sette forholdet til Ryle på en alvorlig prøve.

Lettlest og ganske klisjéfylt, selv om den tar opp noen viktige temaer.
Hadde nok slukt den som tenåring, men er nok ikke helt i målgruppa nå lenger…

Denne har vært å finne «overalt» på sosiale medier en stund, og målet med lesingen i bokklubben, er om den lever opp til hypen.
Er veldig spent på diskusjonen, for meningene er delte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka likte jeg veldig godt! Jeg blir revet med i historien, jeg blir godt kjent med hovedpersonen, og også alle rundt henne. Slet litt med å legge fra meg boka, det eneste som drar litt ned er de litt vel lange "brevene" til Ellen, pluss de to siste sidene. Men det er et gjennomgående godt og lekent språk.
Boka er basert på et viktig tema, som jeg er sjeleglad for at jeg aldri har vært nødt til å forholde meg til.
Ikke favorittbok, men allikevel terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lily Bloom er i begynnelsen av 20-årene. Hun har ikke hatt det lett i oppveksten, faren var voldelig mot moren og hun fikk ikke lov til å ha venner på besøk. Lily er likevel full av vilje, pågangsmot og tro på framtiden.

Etter å ha fullført college, flytter hun til Boston og åpner sin egen blomsterbutikk. Hun møter hjernekirurgen Ryle Kincaid. Han er påståelig, sta og arrogant, men også følsom, briljant og fullstendig bergtatt av Lily.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Tenk deg alle menneskene man møter i løpet av livet. Det er så mange. De kommer inn som bølger, renner inn og ut med tidevannet. Noen bølger er mye større og gjør større inntrykk enn andre. Noen ganger fører bølgene med seg ting dypt nede fra havbunnen, og de etterlater seg de samme tingene på stranden.Avtrykk mot sandkornene som beviser at bølgene en gang har vært der, lenge etter at tidevannet har trukket seg tilbake.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Mål 1: 70
Mål 2: 90

Lest totalt: 113 bøker


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mål: 150


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker lest


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Det starter med oss" av Colleen Hoover
 • "Minner om ham" av Colleen Hoover
 • "Stygg kjærlighet - en roman" av Colleen Hoover
 • "Verity" av Colleen Hoover
 • "Mellom linjene" av Johanna Schreiber
 • "En vakker dag - en roman" av Colleen Hoover
 • "Bare på besøk" av Beth O'Leary
 • "Midnattsløfte" av Lucy Diamond
 • "På vei mot toppen" av Angie Thomas
 • "Kjæreste Emmie" av Lia Louis
 • "Når sannheten banker på" av Lucy Clarke
 • "Regnvokteren" av Tatiana de Rosnay
Alle bokanbefalinger for dette verket