Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Vi blir kjent med to venninner som brevveksler. Brevene har spennende refleksjoner rundt kunst, kultur, samfunn. Mellom brevene bytter vi på å følge de to kvinnene, og får innblikk i livet deres. Eileen har en komplisert relasjon til barndomsvennen Simon, og forfatteren Alice møter Felix som jobber på et lager. Stemningen i boka er så fin og sår og vakker. Det handler om vennskap og kjærlighet, og hvor vanskelig det kan være. Likte du Samtale med venner og Alle andre kommer du til å like denne også.
Jeg koser meg også med den nye serien basert på Samtale med venner på HBO nå, og syns de har klart å fange den spesielle stemningen fra Sally Rooneys bøker utrolig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag