Viser 11 til 12 av 12 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en super ungdomsbok fra Horst! Han er veldig flink til å skrive både for voksne og barn. Selv om jeg er for "gammel" i forhold til aldersgruppa som kommer til å lese denne, er det en fengende og god bok. Jeg leste den ut på veldig kort tid, under en dag, og jeg tror den er lettforståenlig både for gammel og ung!

Horst er også flink til å bygge sammen de forskjellige bøkene, slik at noen sidemysterier kan gå over flere bøker. Krimplottet er også bra, og Horst klarer å knytte det godt sammen med de andre historiene i boka.

Anbefales på det sterkeste til ungdom, og store barn!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlaging