Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En meget interessant bok fra virkelighetens verden, godt og levende fortalt av Eva B. Ragde og Trude Teige.
Kriminalteknikere og politifolk møter stadig grusomme, tøffe og blodige situasjoner i jobben sin. De er ofte nødt til å sette til side egne liv, egne følelser og egen sorg, i møte med andre menneskers skjebner.
Jeg er imponert over Eva B. Ragdes beskrivelser, og hennes evne til å klare å kombinere jobbliv og privatliv, der jobblivet ofte overstyrer privatlivet.
Vel verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her får du være med i "kulissene" når kriminalteknikerne gjør jobben sin med å finne spor etter gjerningsmannen, og ser etter sammenheng mellom saker. Vi er innom ulike saker, både drap og voldtekt, og også ranet av Postens verdisentral i 2003, og bomben som gikk av i regjeringskvartalet i 2011.
Jeg anbefaler denne true-crime-boka til alle krimelskere som har lyst til å lese en litt annerledes historie enn det man får i vanlige romaner.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S