Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Har aldri hørt om forfatteren og kom over boka helt tilfeldig, vurderte om jeg skulle gidde å ta den med hjem - som regel må jeg være i riktig modus for å lese historisk krim. Men sannelig er jeg glad den ble med hjem! Woah!

Vi møter Caroline som skal reise fra Ohio til London for å feire deres 10 års bryllupsdag, men like før de skal reise oppdager hun at James har vært utro. Det ender med at hun reiser alene og helt tilfeldig finner hun en liten medisinflaske i sanden ved elvebredden ved Themsen...

I 1791 møter vi apotekeren Nella, en kvinne som hjelper kvinner. En dag kommer lille Eliza inn i apoteket til Nella og ber om hjelp til å ta livet av en mann.

Boka var ekstremt fengende og godt skrevet og jeg ble revet med fra første side! Jeg klarte rett og slett ikke å legge den fra meg og leste den ut med en gang, det ble en stille og rolig ettermiddag i heimen for å si det sånn! Sarah Penner har skrevet en bok til som også er oversatt til norsk, Londons åndelige selskap - den skal sjekkes opp snarest!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein