Viser 11 til 14 av 14 omtaler

For en herlig sjarmbombe av en bok. Den hadde både humor og sårhet. Jeg elsket denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Overraskende vittig. Tok meg sjøl i å le høyt flere ganger. Samtidig en god historie som spiller på mange strenger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vilma jobber på kulturskolen og lærer barn og spille piano. En dag ringer det på døra, og utenfor står en prest og forteller at faren hennes dessverre er død. Vilma har jo ingen far... som hun visste om iallefall. I tillegg til presten kommer hun også i kontakt med Robert. Robert har forøvrig en diagnose som fører til noen rare og humoristiske situasjoner.

Jeg likte denne boka veldig godt. I starten synes jeg at den var litt rar, men så tok den seg opp. Vilma er riktignok ikke helt "A4", men hun er en flott dame som løser de fleste utfordringer på en fin måte.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte