Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Syns den var litt treig i starten. Men tok seg opp, og ble etterhvert spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en god krim med Wisting i hovedrollen. Lier Horst leverer alltid og dette var en av de bedre bøkene. Måten han skriver på er troverdig og det er lett å la seg suge inn i både persongalleri og historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min første bok av Horst. Jeg vil nok komme til å lese flere etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wisting får et anonymt brev i postkassa - en oppfordring til å se nærmere på en gammel sak. Saken dreier seg om ei ung jente som ble drept på vei hjem fra jobb. Ekskjæresten Danny blir siktet i saken, og sonet for drapet i mange år. Nå tyve år senere ser man sammenhenger som man ikke så den gangen. Er det feil gjerningsmann?
Jørn Lier Horst skriver bra - og byr på gode historier, ingen tvil om det. Det er intet unntak i denne boka. Så det er vel ikke så mye annet enn å si: Les boka!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre