Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Fin skildring av den første tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De første dagene av Maja Lunde har jeg lyttet til på Storytel. Det er forfatteren selv som leser. Maja Lunde tar oss tilbake til dagene da pandemien traff oss i mars 2020. Som forfatter er hun vant til å ha hjemmekontor, men ikke med hele familien. Mens hun jobber som forfatter, så skal tre unger ha hjemmeskole. I romanen beskriver hun isolasjon, bekymring og usikkerhet, men også håp om fremtiden. Dette er en historie om verden som endret seg totalt fra det vi var vant med og vi kommer tett på. Mange situasjoner det er lett å kjenne seg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt meint, og absolutt mange gode observasjonar om korana-krisa og miljø,. men boka gjorde ikkje sterkt inntrykk på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

https://miniblogg.no/henningbokhylle/98330/maja-lunde-de-foerste-dagene.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal