Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Siste bok, så langt, om Selma. Til tider fengende bok, men mangler noe på spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg lest tre Selma Falck bøker fortløpende, jeg likte henne ikke i den først boka, men hun ble mer spiselig etterhvert selv om jeg fortsatt sliter litt. Historien er spennende, litt for detaljert, men jeg lot meg underholde, og det er det viktigste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg var dette bare kjedelig.... En forferdelig hovedperson som man bare har lyst til å "riste". Og et virvar av et persongalleri som rotet seg rundt.. Huff. Jeg leste hele i håp om noe bedre men det hjalp ikke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og med bra driv, men når man gjetter hvem som er morderen tidlig i boka og dette viser seg å stemme fungerer det ikke som god krim for meg. Etter nylig å ha lest Furet/værbitt, og syntes at den var spennende, ble dette en nedtur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er veldig spanande! Anne Holt kan dette med å bygge opp ei historie, og her synest eg språket også er ok. ( I andre AH-bøker synest eg ofte at språket har vore litt for "flatt").

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selma Falck blir skutt i armen. Etterhvert er det flere kjente personer som blir utryddet. Selma ser et mønster i drapene og ser at en fellesfaktor blant personene er Barnevernet. Parallellt i boka følger vi den navnløse gjerningsmannen.
Jeg likte historien og leste den ivrig, men tror kanskje at jeg synes at den første i serien var hakket bedre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein