Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Denne nådde nok ikke helt opp, det ble litt for ulogisk selv om deler av historien fenget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest bok med en fin historie, som var spennende nok til at jeg ikke la fra meg boka før jeg var ferdig med den. Den handler om kjærlighet, sorg og det å klare å fortsette å leve livet etter at man har mistet noen. Det jeg ikke liker så godt med boka er at den er tidvis veldig "amerikansk i språket", naturlig nok siden forfatteren er amerikansk, men jeg synes likevel at oversetteren kunne brukt setninger eller spesielt dialog som er mer naturlig på norsk. Enkelte av karakterene oppleves som lite troverdige og uten dybde, som at de "slemme" bare er slemme, ikke attraktive osv. Allerede tidlig i boka skjønte jeg hva som kom til å skje...men alt i alt en fin bok innenfor sin sjanger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var litt usikker på hva jeg syns underveis. Men etter å ha lest ferdig boka, så syns jeg det var en fin og rørende historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søt bok om tap, sorg og det å komme videre. Masse klok livsvisdom, pakket inn i en lettlest bok med ingredienser som vennskap, kjærlighet, musikkterapi, om å følge hjertet eller hodet, og om å ta gode valg i livet. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt