Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig og klassisk grafisk roman som handler om det alle store bøker handler om: Kampen mellom det gode og onde, og den redselen man føler når man velger å slåss. Tegningene er har et snev av Japan over seg, men er ikke manga. Jeg er jo også så gammel at jeg synes den miksete stilen med mye brushing er ganske moderne (den er ikke det altså, bare jeg som opplever det slik humre )
Fra boken

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende og lettlest tegneseriebok. Anbefales for barn som sliter med å motivere seg for bøker med mye tekst. Illustrasjonene er utrolig flotte og historien har et godt tempo. Jeg må innrømme jeg koste meg med denne jeg også. Ble ferdig med boken på en time.

Dette er omtalen til min 9 år gamle datter:
Jeg synes at boka var spennende. Jeg synes tegningene var kule og spennende. Jeg likte handlingen siden den skjer i en fantasiverden der alt kan skje, og jeg levde meg inn i denne fantastiske verden. Jeg gir terningkast 5. HJERTELIG HILSEN ANGELIKA.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende, actionfylt, lettlest og nydelige illustrasjoner!
Gleder meg til fortsettelsen!! :D
Fantacy tegneserie fra 10 år og oppover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka har vi nylig tatt inn i biblioteket der jeg jobber, nå i lunchen tenkte jeg å begynne å lese litt i den. Da lunchen var over, var også siste side lest. Her er det en drivende handling, flotte tegninger og sterke farger. Jeg var fanget fra første til siste side.

Emily, broren og moren flytter inn i et gamelt hus langt ut i "ødemarken", huset har tilhørt oldefaren til Emily. I huset kommer hun over en amulet. Dette er starten på et episk eventyr for familien. Moren blir fanget av et bleksprutlignende monster, Emily og broren drar ut i en ukjent verden for å redde henne.

Tegneserieboka har flotte fargesterke tegninger. Det er lite og ganske enkel tekst. Passer perfekt for barn 10-12 års alderen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin