Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Begynner litt tregt og for meg tok det 100 sider før det begynte å ta av litt. Robert Vinter blir avslørt for å ha jukset med en bokoversettelse, han mister jobben og blir kastet ut av huseier - alt på en gang. På en merkelig måte ser alt ut til å løse seg også, men Robert skjønner fort at han er ute på dypt og skittent vann!

Joda, det ble spennende og actionfylt etterhvert, men jeg hengte med opp i to småting: 1) når det stadig er tegn til at noen har vært inne hos deg uten at døra er brutt opp, da skifter du vel lås i døra!? og 2) "jeg la penger på parkometeret"...???? Finnes det parkometre i Norge i dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stråmann er spennende, men den når ikke helt opp blant det beste jeg har lest i denne sjangeren. Jeg liker at miljøkriminalitet tas inn i bøker som utgis, det er et viktig tema som godt kan belyses i ulike sjangere. I begynnelsen av Stråmann står det at dette er en Robert Vinter roman, så jeg regner med at den er første bok i en serie. Tidligere skrev Aurstad og Westberg tre gode kriminalromaner fra Kristiania rundt 1900, så det er et stort hopp til dagens miljø-problemer. Det kan godt være at de trengte en innkjøring, slik at neste bok blir bedre. Jeg skal uansett lese den.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie