Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En sår og vakker bok. Med god driv som fikk meg til å ville sluke den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elin bor i New York med mannen, Sam, og den 17 år gamle datteren, Alice. Som suksessrik fotograf, har Elin travle, og lange dager. Sam klager, men Elin klarer ikke å trappe ned nå da Alice har flyttet ut, og klarer seg på egen hånd.

Elin kommer opprinnelig fra Sverige, men det vet ingen. Fortiden er gjemt, men ikke glemt, for en dag kommer det et brev. Avsenderen er barndomsvennen, Fredrik, som var hennes eneste støtte for så mange år siden. Elin vokste opp i meget trange og vanskelige kår, og med Fredriks brev kommer minnene strømmende på. Hun skammer seg over det hun gjorde den gangen. Det som fikk henne til å dra for aldri å komme tilbake.

Hopping mellom nåtid og barndommen på Gotland. Man aner at en katastrofe er under oppseiling i begge settinger, og det får boksidene til å fly.
Grei underholdning, men noe lettbent i forhold til «Den røde adresseboken».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi