Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Morsom og tankefull bok om forhold og følelser, skrevet av en stor, følsom mann med masse skjegg og tatoveringer - som nå er lest av en stor, følsom mann med masse skjegg og tatoveringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne på lydbok. Hadde gledet meg lenge til å
Lese den, men klarte ikke vente da jeg så den var tilgjengelig. Likte denne godt. Balansen mellom humor, alvor, det personlige og faglige. Han bruker anerkjente teoretikere og samler de og gjør det enkelt å forstå. Billedliggjør med eksempler og historier. Mye som er lett å kjenne seg igjen i. Kunne ønske den var lengre, likte den godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En lettlest bok om forholdets fallgruver. Ført i en munter tone, men allikevel med et visst alvor og veldig personlig. Tenkte først å gi den terningkast 4, men ved nærmere ettertanke rykket den opp ett hakk til en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke særlig lang og ikke særlig dyp, men OK underholdning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M