Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Gikk over til å høre den engelske lydboken og det var en opplevelse i seg selv. Nærmest en fornyelse av lydboksjangeren og kanskje noe norske lydbøker kan hente inspirasjon fra. Det krever kanskje en bok som dette som i seg selv utforsker hva roman-sjangeren kan være, men det er uansett spennende å se hvordan små grep gjør lytteopplevelsen helt egen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En familie på fire, mor, far, gutt og jente, reiser fra New York på en roadtrip sørover. Faren vil til områdene der apasjene en gang holdt til. Moren vil til grensen mot Mexico for å redde to immigrantbarn.

På veien blir det plass for både, latter, gråt, krangling og lek. Det blir deres siste tur som familie.

Barna ved grensen til USA, har reist fra hjemmene sine med en såkalt Coyote. Han skal hjelpe dem over grensen, men ikke alle kommer så langt.

De to forskjellige reisene bindes sammen, og blir til en historie om det å være menneske i en umenneskelig verden.

Nydelig språk, og en annerledes historie. Har fått strålende kritikker, og tidligere president, Obama, har den som en av sine favoritter fra 2019.
Synes andre halvdel var best. Der fløt det bedre, for første del var noe ensidig og kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNina